Paula Chirilă, mesaj copleşitor: "Știu ce înseamnă să stai să-ți veghezi puiul care suferă pe un pat de spital"

+3 click pentru
galerie

Paula Chirilă © Facebook

Paula Chirilă a postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant. Aceasta a relatat că știe cum este ca pruncul său să fie bolnav și să stea în spital. 

Prezentatoarea emisiunii "Mireasă pentru fiul meu", Paula Chirilă, a postat pe social media un mesaj foarte emoționant, în care relatează că știe cum este ca micuța sa să fie în mâinile medicilor. Totodată, aceasta spune că cea mai mare durere pe care o poate avea un părinte este momentul în care aceștia află că pruncul lor suferă de una dintre cele mai cumplite boli, și anume cancerul.  

"Știu ce înseamnă să stai să-ți veghezi puiul care suferă pe un pat de spital. Însă nimic nu se compară cu durerea unui părinte care aude în urechi doar cumplitul diagnostic “cancer” și știe că e posibil să-și trăiască ultimele clipe lânga copilașul lui, să-i vadă pentru ultima oară ochișorii și să-i atingă mânuțele pline de înțepături de la atâtea perfuzii. Nu putem alunga boala,dar putem face ca părinții să aibă condiții decente", a scris Paula Chirilă pe rețelele de socializare. 

A fost şi în pragul divorţului
Paula Chirilă şi soţul ei, Marius Aciu, au fost la un pas de separare. În anul 2015, prezentatoarea emisiunii "Mireasă pentru fiul meu" și soțul ei au locuit separat, iar presa avea să titreze că este divorţul anului. Cei doi au împreună o fetiţă, pe Carla.

Actriţa a recunoscut problemele din cuplul ei, însă timpul le-a rezolvat pe toate, iar cei doi soţi au revenit asupra deciziei de separare, iar în prezent formează în continuare un cuplu. "Când laşi orgoliul deoparte, mă refer la mine, şi te întrebi: ce e mai important în momentul ăsta? Orgoliul meu sau relaţia asta? Atunci răspunsul vine de la sine şi aduce rezolvarea problemei. Am considerat că e mai important ce am, că e uşor să strici şi foarte greu să construieşti o relaţie, care a fost întotdeauna bazată pe respect, pe dragoste, pe înţelegere. Poate în ochii mei au fost nişte greşeli şi apoi mi-am dat seama că nu sunt atât de mari. Hai să încercăm să găsim o soluţie, că e uşor să arăţi cu degetul şi să mă simt eu victima perfect nevinovată! Acum el stă la Bucureşti aici cu noi, totul este bine", a declarat Paula Chirilă.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.V.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro