Paula Seling: "Am hotărât să nu mai fiu părtaşă la astfel de nenorociri"

Artista a luat o decizie radicală în urmă cu doi ani, după vizionarea unui film. De atunci, Paula Seling nu mai consumă carne şi caută metode de a scoate din alimentaţie şi peştele.

Paula Seling şi Radu Bucura sunt împotriva creşterii animalelor pentru consum. Şi asta după ce au văzut un documentar care i-a îngrozit. „Am văzut  un film intitulat  "Generaţia fastfood" unde văcuţele intrau vii şi blânde în abator şi ieşeau hamburger - a fost ceva îngrozitor. Apoi am văzut cum se obţine "fois gras" prin îndoparea cu forța a gâştelor imobilizate, să nu se mişte  ca nu cumva să consume calorii, ca ficatul să fie plin de grăsime... Cumplit.  Am văzut filme cu animale supuse unor cruzimi inimaginabile pentru blană... Şi m-am hotărât să nu mai fiu părtaşă la astfel de nenorociri... Noi putem trăi fără carne, așa că...de ce să ucidem, dacă nu e, neapărat, nevoie?“, ne-a spus artista.
În prezent, artista caută modalităţi de a renunţa şi la consumul de peşte. „Pentru moment însă nu stăpânesc metoda de a înlocui substanţele pe care corpul şi le ia din carnea de peşte şi mi-e teamă să nu creez nişte lipsuri  periculoase în organism“, a completat ea.

Foto: Facebook


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro