VIDEO / Carmen Brumă, enervată de Mircea Badea. "Nu aveţi timp să vă povestesc tot ce face"

+3 click pentru
galerie

Carmen Brumă se agită în orice privinţă ce ţine de fiul său © Facebook

Carmen Brumă a vorbit despre viaţa sa de mămică şi despre relaţia cu Mircea Badea. Mai mult de atât, Carmen Brumă susţine că uneori mai există şi tensiuni în viaţa de familie.

Carmen Brumă a susţinut faptul că în orice cuplu există probleme, dar important este ca aceste divergenţe să fie gestionate şi rezolvate la momentul oportun. 

Mai mult de atât, Carmen Brumă susţine că nu îi place postura de mireasă, însă ştie că o nuntă reuşită presupune ca invitaţii să se simtă bine, chiar dacă mirii nu o fac neapărat.

"Am stat cu fiul meu şi am făcut bradul. A fost o experienţă plăcută. Mă simt obosită. Am crezut că o să fiu o mamă relaxată, dar mă panichez chiar şi de la al doilea strănut. Mircea intenţiona să îi cumpărăm copilului genunchiere pe care să le poarte în casă. Nu ne gândim la al doilea copil. (...) Nu aveţi timp să vă povestesc tot ceea ce face Mircea. Important e ca atunci când tragi linie să fie totul în regulă. Toţi mă întrebau de nuntă, însă după 400 de pupături îţi dispare cheful de nuntă. Niciodată nu ne-am făcut planuri pe termen lung. (...) Nu cred că oamenii sunt făcuţi să fie monogami. (...) Am ajustări de bun simţ", a susţinut Carmen Brumă.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.G.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro