Pe Simona de la "Mireasă pentru fiul meu" o ştie toată lumea, dar pe el l-a ţinut ascuns bine! Cum arată cel mai important bărbat din viaţa ei

foto: facebook

Simona de la "Mireasă pentru fiul meu" le-a făcut o surpriză prietenilor ei virtuali şi li l-a arătat pe unul dintre cei mai importanţi bărbaţi din viaţa ei.

Simona de la "Mireasă pentru fiul meu" a reuşit să intre în inima telespectatorilor reality-showului matrimonial. Tânăra nu şi-a găsit jumătatea în emisiunea matrimonială, însă nu duce lipsă de bărbaţi.

Bruneta le-a făcut o surpriză prietenilor ei virtuali şi li l-a prezentat pe unul dintre cei mai importanţi bărbaţi din viaţa ei, căruia i-a făcut şi o declaraţie de dragoste.

"Eşti parte din sufletul meu", este mesajul care însoţeşte imaginea postată de Cosmina pe o reţea de socializare.

(foto: facebook)

Prietenii virtuali ai fetei au fost surprinşi de asemănare şi au întrebat-o dacă este adevărat faptul că el este fratele ei, iar ea a confirmat bănuiala acestora.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016.  "Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. Duminică, telespectatorii își pot revedea concurenții favoriți de la 17.30, până la 19.00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

Citeşte şi:

PUBLICITATE

În casa "Mireasă pentru fiul meu" bocea, afară stă numai aşa. Imaginea cu care Ana Maria şi-a surprins prietenii

Se iubesc de doi ani, dar sunt în impas! De decizia ei atârnă totul! Vezi ce se petrece în viața unui cuplu de la ”Mireasă pentru fiul meu”

A dat câteva kilograme jos, iar acum se îndoapă! Cum a fost surprinsă Elly de la "Mireasă pentru fiul meu"

Mâncarea bat-o vina! Diana Luca de la "Mireasă pentru fiul meu" a luat proporţii din nou!

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro