Pentru Marcel Toader, dragostea se face în minim doi! Uite ce spune afaceristul despre fosta soţie!

+2 click pentru
galerie

Proaspăt divorţat cu acte în regulă, Marcel Toader a devenit un bărbat râvnit de toate femeile singure. Afaceristul ne-a acordat un interviu în care spune totul pe faţă.

De când a devenit un bărbat liber, Marcel Toader este în topul preferinţelor sexului frumos. Pe lângă faptul că este un bărbat şarmant, ştie să şi gătească! Acum, afaceristul îşi trăieşte viaţa la maximum şi se bucură de toate plăcerile vieţii.

Reporter: Dragoste mai vrei?
Marcel Toader: Dragostea o vreau, dar trebuie să mă vrea şi ea. Acum mizez pe noroc, sper să am noroc acum. Nu ştiu despre ce e vorba, nu ştiu nume, nu ştu să vă spun ceva efectiv, dar sper să am noroc într-un târziu.
R: S-au mai calmat apele cu fosta soţie?
M.T: Cu fosta soţie apele s-au calmat încă de la divorţ, când am semnat. Fiecare cu drumul lui. Am înţeles că a fost pe la mare. S-a interpretat că ea e pe urmele mele, eu pe urmele ei, nici pe departe asta. Nu am mai vorbit de la ultimul botez, dar îi doresc o vacanţă plăcută, o vară plină. Are nevoie de lucrul ăsta pentru că trebuie să îşi liniştească spiritul.
R: Se pare că este într-o continuă schimbare, a slăbit foarte mult.
M.T: Comportamentul ei şi felul cum arată sunt ca un ecou al spuselor mele pe toată perioada căsătoriei. Eu aşa o vedeam, numai că n-a fost să fie, probabil că nu a fost pentru mine.

"Eu ca bărbat nu sunt gelos"

R: Se zvoneşte că un râvnit burlac, Bogdan Vlădău, încearcă să o cucerească.
M.T: Nu ştiu, nu am auzit. Ştiu că fosta mea soţie are pretenţii mai mari. Eu nu cred în chestia asta şi, dacă ar fi aşa , foarte bine. Să o cucerească, îi doresc succes. Ei îi doresc "să mai pună apă în vin". Aşa spun francezii când trebuie să mai laşi de la tine.
R: Ce sfat îi dai, să se lase greu?
M.T: Nu să se lase greu, ci să îşi deschidă mintea. Are nevoie de lucrul acesta ca să înţeleagă lucrurile şi tot ce se întâmplă în jurul ei şi să înţeleagă viaţa, pentru că e greu ca următorul să o înţeleagă sau pentru următorul nu contează cum este Gabriela. Eu cred că am intrat prea mult în detalii şi de aceea am dat greş.
R: În adâncul sufletului tău mai există un gram de gelozie? Te-ar deranja dacă ai vedea-o cu un bărbat?
M.T: Eu ca bărbat nu sunt gelos, îi urez să aibă noroc şi Dumnezeu să aibă grijă de ea.

Toată viaţa mi-am dorit o fetiţă

R: Doreşti să îţi refaci total viaţa? Îţi doreşti pe viitor să ai copil?
M.T: Eu nu am renunţat la visul meu de a avea o familie. Faptul că întru-un moment de supărare am spus că nu mai vreau a fost pentru că eram tensionat. Toată viaţa mi-am dorit o fetiţă. Doresc să împart bucurii, necazurile cu persoana de lângă mine. Eu mai am o vorbă şi chiar am pus-o pe un site de socializare: Fericirea se împarte la doi! Nu poţi să fi fericit singur, nu ai cum.
R: Dragostea se face în minim doi?
M.T: Dragostea se face şi singur, dar o dăm în altele. Dragostea se face în minim doi, da!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro