VIDEO / Pepe, între viaţa de artist şi cea de tătic! Cum reuşeşte cântăreţul să împace şi capra şi varza

foto: facebook

Pepe este un artist dedicat publicului său şi un tătic devotat celor două fetiţe pe care le are împreună cu soţia lui, Raluca Pastramă. Cântăreţul a spus că face tot posibilul pentru a împăca viaţa profesioană şi cea personală, lucru care uneori înseamnă sacrificarea orelor de somn.

Aşa cum ne-a obişnuit, Pepe e plin de energie şi abia dacă are timp să închidă un ochi. Artistul a mărturisit că viaţa lui se împarte între scenă şi viaţa de familie.

"De obicei îmbin utilul cu plăcutul. Eu muncesc cu zâmbetul pe buze pentru că mie îmi place ceea ce fac. Îmi place să cânt, îmi place să cunosc oameni şi să rămân prieten cu cei cu care m-am împreietenit de când eram copil",
a declarat pentru "Star Matinal", de la Antena Stars, Pepe care, după ce şi-a îndeplinit "sarcinile" de tătic, a plecat la un eveniment monden.

Un tătic ocupat, care atunci când vorbeşte despre familie...fericirea i se citeşte pe chip.

"Se bucură de toată dragostea noastra de familie. Azi am fost mai devreme cu Maria după ce am luat-o de la grădi, m-am dus cu ea la mall, am mâncat, ne-am jucat, după care am băgat-o la culacare şi am plecat la serviciu. Rosa dormea deja când am ajuns acasă", a povestit cu încântare artistul despre "meseria" de tătic, mărturisind că încearcă să petreacă cât mai mult timp liber împreună cu fiice lui.

Are o viaţă agitată, dar nu se plânge! Asta-i viata de artist: noaptea vesel, ziua familist. Artistul recunoaşte însă că, dintotdeauna i-a plăcut să petreacă şi să piardă nopţile numai că, acum lucrurile stau puţin diferit.

"Acum caut loc de parcare, înainte umblam cu troleibuzul", a spus glumind Pepe.  â

Pepe şi Raluca Pastramă au împreună două fetiţe: Maria (2 ani) şi Rosa Alexandra, care a venit pe lume în ziua de Florii.

PUBLICITATE

Citește și:

Botezul anului, pe ultima sută de metri! Am aflat cum va fi îmbrăcat Pepe în ziua cea mare

Paparazzii Spynews.ro l-au prins în fapt! Uite-l pe Pepe cum se ocupă de detaliile botezului! Imagini exclusive

Sărbătoarea mare în familia lui Pepe! Ce cadou a primit fiica cea mare a artistului

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro