Pericol în Familia Regală! Patru colegi de şcoală ai copiilor Prinţului William sunt suspecţi de infectare cu coronavirus

Pericol în Familia Regală! Patru colegi de şcoală ai copiilor Prinţului William sunt suspecţi de infectare cu coronavirus © facebook

Marea Britanie este în alertă, după ce patru elevi de la şcoala unde învaţă copiii Prinţului William prezintă simptome ale coronavirusului.

Prinţul George şi Prinţesa Charlotte învaţă la şcoala privată „Thomas” din Battersea, aflată în sud-vestul Londrei.

În prezent se aşteaptă rezultatele analizelor, între timp elevii fiind izolaţi la domiciliu.

Doi dintre copii au prezentat simtome specifice după o vacanţă petrecută în nordul Italiei, ţară grav afectată de noul virus mortal.

Ce recomandă autorităţile britanice

Guvernul Marii Britanii recomandă izolarea la domiciuliu pentru 14 zile a celor care au călătorit în zonele afecatate de virus.

Prinţul William, al doilea moştenitor al tronului Marii Britanii, şi ducesa Catherine, au fost informaţi despre aceste suspiciuni care îi privesc pe colegii copiilor lor, însă nu au dorit să comenteze pe marginea subiectului.

Peste 25 de şcoli au fost închise în Marea Britanie, motivul fiind epidemia ce COVID-19, şi aproximativ 40 de instituţii de profil au fost afectate, din cauză că elevii au călătorit în perioada iernii în Italia.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro