Insula Iubirii. Planul lui Eusebiu, deconspirat de ispită! "Vreau să văd cât o să avanseze"

Insula Iubirii. Planul lui Eusebiu, deconspirat de ispită! "Vreau să văd cât o să avanseze" © Captură video

Afectat de veştile primite de pe insula fetelor, Eusebiu primeşte o nouă lecţie, la "Insula Iubirii": niciodată să nu subestimezi o ispită. Mare său plan, ce ţine de iubita sa, Teodora, a fost dat în vileag la o şuetă, chiar de ispita în care-şi căuta refugiu.

Chiar dacă nu lasă să se vadă faptul că este afectat de idila dintre iubita sa, Teodora, şi ispita Mircea, Eusebiu începe să scape printre degete întreaga situaţie. A vrut să pară sigur pe el, să se poarte ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, însă planul său...nu ţine de el.

Aflat la o şuetă cu ispita Loredana, cea care îi atrage privirile într-un mod evident, din ce în ce mai des, i-a oferit câteva răspunsuri care l-au lăsat fără replică, cu garda la pământ. Acesta a întrebat- pe Loredana cum o percepe pe Teodora: "O văd o femeie descurcăreaţă, deşteaptă. Ea caută altceva, se vede. Eu nu vă văd împreună prea mult timp. Tu vrei să veţi dacă ea se culcă cu Mircea. Asta vrei tu, defapt. Ea va avansa mult cu Mircea", i-a spus Loredana. Răspunsul l-a luat prin surprindere şi a renunţat pentru o secundă la măşti: "Asta vreau să văd, cât o să avanseze", după care Eusebiu s-a retras la somn.

 

M.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro