Planul lui Gigi de a readuce Steaua în mâinile lui! Este dispus să cheltuiască o sumă URIAȘĂ pentru marcă! Fanii vor fi în delir când vor afla asta

Vestea că marca Steaua a fost evaluată la suma uriașă de 57 de milioane de euro l-a făcut pe Gigi Becali să se enerveze cumplit, cu atât mai mult cu cât, momentan, nu are niciun răspuns cu privire la valoarea numelui echipei de fotbal pe care o finanțează. Cu toate acestea, latifundiarul din Pipera a decis că trebuie să facă un sacrificiu financiar important.

Cu siguranță, decizia lui Gigi Becali, spun sursele noastre, va fi pe placul tuturor suporterilor și ar putea face ca, în viitor, tribunele să fie duin nou pline. Pentru că, ne-a spus un apropiat de-al latifundiarului, acesta este dispus să plătească maximum 20 de milioane de euro pentru marcă. Dar, evident, pe lângă marca cu pricina, are o mulțime de alte condiții, printre acestea vehiculându-se ideea de a primi dreptul de a folosi, din nou, baza din Ghencea, locul tradițional de disputare al meciurilor echipei finanțate de latifundiar. 
Iar pentru a face rost de lichiditățile cu pricina, se pare că Gigi este dispus să renunțe la o serie de terenuri, pe care le-ar vinde, în ciuda faptului că, în acest moment, piața imobiliară nu este tocmai una rentabilă.
În urmă cu câteva zile, Ministerul Apărării Naționale a prezentat rezultatul procesului de evaluare a mărcii  Steaua. Potrivit evaluării, brandul Steaua ar valora  57 de milioane de euro! Într-un comunicat al MApN se mai anunță că va avea loc o licitație pentru marcă, dar și că în perioada imediat următoare se va stabili prejudiciul produs de clubul lui Gigi Becali în intervalul 2004-2015, perioadă extrem de prolifică pentru clubul din Ghencea, atât în plan intern, cât și în compoetițiile internaționale. În decembrie 2014, ÎCCJ a decis că Gigi Becali a pierdut definitiv marca Steaua, în detrimentul CSA.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro