Cea mai controversată apariţie a Sânzianei Buruiană! Vezi cât de împărţite au fost părerile fanilor blondei! Galerie foto fierbinte

+4 click pentru
galerie

Sânziana Buruiana împreună cu prietenele ei au făcut o ieşire la club ca fetele. Îmbrăcămintea sumară pe care au adoptat-o vedetele a provocat pe unii fani să trimită câteva mesaje jignitoare la adresa lor. Totuşi, apariţia fetelor nu a trecut neobservată de majoritatea fanilor care par să le iubească pe vedetele din fotografii.

Noua patroană de salon de înfrumuseţare a postat pe contul personal de facebook câteva poze de seara trecută. Sânziana Buruiană a petrecut într-un club din Capitală până dimineaţa, împreună cu prietenele ei Laurette, Roxana Vancea şi Cruduţa. Cele patru au înnebunit toţi băbaţii din club, fiind îmbrăcate sumar şi extrem de provocator.

Sânzi a purtat o rochie verde efoarte scurtă, un decolteu adânc şi un machiaj strident. După ce a postat pozele de noaptea trecută pe facebook, o avalanţă de bărbaţi au invadat profilul blondei cu mesaje de laudă în ceea ce priveşte ţinuta şi trupul sexy al vedetei. Cu toate acestea, comentariile răutăcioase nu aveau cum să lipsească, astfel câţiva bărbaţi neimpresionaţi de pozele divelor au postat câteva mesaje care cu siguranţă nu au fost pe placul lor."Plasticatelor", spune un prieten virtual al Sânzianei, iar altul a fost şi mai răutăcios: "Urâte şi hidoase".

Foto: facebook

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro