VIDEO / Psihologul a orbit-o ca să-i facă pe plac! Povestea halucinantă a unei femei care a făcut imposibilul ca să se îmbolnăvească

captura video

În timp ce unii mută şi munţii din loc pentru a se însănătoşi, o femeie din a făcut imposibilul pentru a rămâne fără vedere. Fata a reuşit să-şi îndeplinească visul cu ajutorul unui psiholog.

Jewel Shuping şi-a dorit încă din copilărie să rămână fără vedere şi nu s-a lăsat până când dorinţa nu i-a devenit realitate. Femeia suferă de Sindromul integrităţii identităţii corporale, care presupune că aceştia au senzaţia că un membru sau organ nu le funcţionează corect, aşa că ajung să solicite medicilor amputarea sau distrugerea funcţiei acestuia.

În 2006, nevoia ei de a deveni oarbă, aceasta a căutat un psiholog care a ajutat-o să-şi îndeplinească dorinţa, după ce i-a turnat detergent de vase în ochi.

"Când avea 3 ani, mama mă găsea mergând cu pe holuri noaptea. Îmi amintesc că atunci când aveam 6 ani mă gândeam că m-aş simţi confortabil dacă aş fi oarbă. Psihologul mi-a spus că mă va durea, însă eu mă gândeam: "O să fiu oarbă, aşa că totul va fi bine", a mărturisit tânăra pentru mirror.co.uk.

În ciuda eforturilor medicilor de a-i salva vederea, împotriva dorinţei ei, detergentul i-a provocat daune permanente.

"Când m-am trezit eram fericită la gândul că voi fi oarbă, până când am deschis ochii şi am văzut ecranul televizorului. Însă încet-încet, în 6 luni, ochii mei au început să cedeze", spune tânăra de 30 de ani din Carolina de Nord.

Citeşte şi:

ÎNTREBAREA ZILEI: LUNI - Oamenii orbi visează?

INEDIT! Mănuşa care îi ajută pe orbi să simtă lumea!

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro