A sunat la poliţie să anunţe că fiica şi soţia i-au fost răpite. Ce s-a întâmplat de fapt

A sunat la poliţie să anunţe că fiica şi soţia i-au fost răpite. Ce s-a întâmplat de fapt © arhiva

Un bărbat dintr-o localitate din Vrancea a sunat la poliţie să anunţe că fiica şi soţia i-au fost răpite. Ceea ce a urmat l-a lăsat fără cuvinte. 

Un bărbat a sunat la poliţie pentru a anunţa ca soţia şi fiica sa au fost răpite de acasă. În urma cercetărilor făcute de poliţişti s-a constatat făptul că femeia a plecat singură de acasă pentru a locui cu un alt bărbat. ,,La data de 9 septembrie, ora 8,00, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Vidra au fost sesizaţi de un bărbat în vârstă de 48 de ani, din comuna Spulber, despre faptul că la data de 8 septembrie concubina şi fata lui, în vârstă de trei ani, au fost răpite de la domiciliu de către un bărbat în vârstă de 32 de ani, din comuna Vintileasca”, a precizat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vrancea, potrivit Agerpres.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional pentru alarmarea nejustificată a organelor de poliţie.

Şi-a răpit iubita şi pe fiica ei, apoi le-a ascuns în casa vecinilor

O femeie de 59 de ani a anunţat poliţia că fiica şi nepoata ei au fost răpite de către concubinul femeii. Din motive de el ştiute, bărbatul de 27 de ani a intrat în casă peste cele 3, a făcut scandal, iar mai târziu şi-a luat iubita şi fetiţa şi a plecat, fara ca mama acesteia să ştie unde le duce. Poliţiştii au căutat în mai multe zone, inclusiv la locuinţa acestuia, dar nu au fost de găsit. Au fost continuate căutarile, iar femeia împreună cu fetiţa de 3 ani, dar şi bărbatul care le-a răpit, au fost găsiţi la locuinţa unui vecin. Cele două au fost duse acasă, iar bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore. 

 


facebook whatsapp twitter pinterest