Povestea incredibilă de viaţă a lui Cătălin, de la "Dragoste fără secrete"! "Şobolanii ne mâncau hainele, peste noapte". VIDEO

Povestea incredibilă de viaţă a lui Cătălin, de la "Dragoste fără secrete"! "Şobolanii ne mâncau hainele, peste noapte". VIDEO © Captură video

În ultima perioadă, în mediul online circulau tot fel de zvonuri privind viaţa grea pe care a trăit-o, în trecut, concurentul Cătălin, din show-ul matrimonial "Dragoste fără secrete", difuzat la Antena Stars.

Informaţiile au ajuns şi la urechile producătorilor emisiunii, a prezentatoarei, chiar şi a concurenţilor, însă Cătălin a fost "fair-play" şi a susţinut că nu vrea să fie un caz social. Însă, reporterii "Antena Stars" au mers să stea de vorbă cu mama sa, în satul natal, dar nu pentru a-l transfora pe Cătălin într-o victimă...ci a demonstra că sufletele minunate se pot ascunde şi în cele mai ascunse şi îndepărtate colţuri.

Cătălin (25 de ani) este din Baia Mare, mai are trei surori, una mai mare decât el şi două mai mici. Tatăl său avea probleme mari cu alcoolul şi devenea agresiv cu toţi cei din jurul său, motiv pentru care el şi sora lui mai mare au trăit cu traume, reminescenţe ale trecutul de care cu greu scapi vreodată. Asta dacă poţi. După divorţul mamei sale de tată, copiii au ajuns la bărbat, însă Cătălin nu a renunţat o secundă la mama sa. La liceu, Cătălin s-a întors la mama sa. În clasa a 12-a a renunţat la şcoală, nu a mai dat nici Bacalaureatul. Era acasă având grijă de mama sa bolnavă şi de surorile mai mici. Nu a mai avut puterea să-şi îndeplinească şi visurile. Acum, la 25 de ani, formează un cuplu cu Carmen (22 de ani), şi au împreună o fetiţă de un an şi două trei, motivaţia şi speranţa lor în viaţă.

"Asta e. Nu mi-e ruşine de viaţa mea, dar nu voiam să apar cu povestea asta. Voiam doar să fim toţi egali, să nu fiu privit ca un caz social, niciodată. Vreau să mergem înainte, ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic", a spus Cătălin, printre lacrimi.

 

M.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro