Povestea adevărată din spatele împăcarii cu Victor. Bianca a făcut în fiecare vineri asta și a reușit să-l aducă înapoi

Schimbările din viața Biancăi Drăgușanu au început să ”curgă” pe bandă rulantă. Astfel, după împăcarea cu Victor Slav, frumoasa roșcată pare să își fi schimbat și atitudinea față de credință, semn că în viața ei s-a întâmplat ceva care să o apropie de ”divin”.

Din ce în ce mai des, pe contul ei de socializare, Bianca Drăgușanu face referiri la cele sfinte, notând, cel puțin o dată pe zi, că este iubită de Dumnezeu sau că se simte binecuvântată și iubită de Cel de Sus. Iar motivele pentru care face acest lucru, ne-a dezvăluit o amică apropiată de-a vedetei, sunt legate de relația pe care o are cu Victor.


Mai exact, în vremea în care relația dintre cei doi era tensionată, Bianca a decis, pentru a-și salva dragostea să țină post în fiecare miercuri și vineri și să se roage zi de zi. ”Nimic nu o abătut-o luni la rândul de la obiceiul de a ține post. Îmi spunea că se simte ispitită, că miercurea și vinerea simțea mai mare poftă de carne, dar a rezistat. Spunea că doar Dumnezeu îi poate salva relația, mai ales că ea se considera încă măritată cu Victor. Ea spunea că e încă soția lui în fața lui Dumnezeu, așa că s-a rugat pentru o minune. Care, așa cum știm, s-a și întâmplat, iar ei sunt acum foarte fericiți împreună”, ne-a spus amica Biancăi.


Mai mult decât atât, sursa citată ne-a dezvăluit că, în ultimele luni, Bianca a tot făcut drumuri la diverse mănăstiri și biserici, iar de fiecare dată rugăciunile pe care le-a înălțat au fost dedicate lui Victor Slav și relației pe care o are cu acesta. Iar efectele s-au făcut văzute, motiv pentru care frumoasa roșcată continuă să mulțumească divinității pentru minunea din viața ei și pentru faptul că este, din nou, fericită alături de bărbatul pe care îl iubește.

Citește și:

Când o văd, își dau coate! Se ascund și o vorbesc pe la spate! Ce spun prietenele Biancăi Drăgușanu despre decizia vedetei

Apariție incendiară a Biancăi Drăgușanu! A spus TOTUL despre relația ei cu Victor Slav

Ce se întâmplă la Londra, din păcate pentru ei, nu rămâne la Londra! Știm toate detaliile weekend-ului în doi petrecut de Bianca și de Victor!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro