Povestea cutremurătoare a unuia dintre concurenții de la ”Mireasă pentru fiul meu”: ”Tata a învățat să citească și să scrie în același timp cu mine”

Mirela Vaida / foto: captură tv

Valentin și-a dorit foarte mult ca să îi ofere un buchet de flori tatălui său, care își serbează ziua de naștere, așa că a făcut o solicitare către staff.

Concurentul emisiunii ”Mireasă pentru fiul meu” a dezăluit astăzi că părintele său a trecut printr-o intervenție dificilă pe creier și că a fost nevoit să reînvețe totul de la zero.

Valentin a recunoscut faptul că nu a avut parte de o relație prea apropiată cu tatăl său, dar că a vrut să îi facă o surpriză acestuia.

”Când eram mic, a suferit o operație pe creier. S-a schimbat foarte mult tata. A fost nevoit să învețe totul de la zero, să meargă, să vorbească și să citească. Ce e acum și ce a fost. Pentru mine este cel mai bun. El este dependent de mama”, a declarat Valentin în direct.

Sora lui Valentin a intervenit prin telefon pentru a lămuri situația familiei sale.

”Vreau să îi spun lui Valentin că tata și noi toți îl sprijinim și îl iubim. Tata a fost persoana care tot timpul a fost alături de noi cum a putut, până la un moment dat. De asta Valentin crede că nu a fost așa. Noi l-am știut pe tata și înainte de a avea problemele de sănătate, Valentin nu  l-a cunoscut așa”, a spus sora lui Valentin, Cristina.

Emoționată de povestea pe care a auzit-o de la Valentin și de la sora sa, Mirela Boureanu Vaida i-a oferit Adrianei un buchet de flori pentru a-l duce tatălui lui Valentin, iar aceasta a plecat spre Botoșani pentru a-și cunoaște viitorii socri.

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 12:00-13:00 şi 14:00-16:00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro