Povestea impresionantă a fiicei adoptate a lui Mihai Gruia! Detalii neştiute din copilăria lui: "Mi-a spus că m-a găsit la gunoi"

foto: facebook

Mihai Gruia şi frumoasa sa soţie, Laura, au devenit părinţii a două fetiţe superbe într-un singur an. Tânărul cuplu a adoptat o minune de fetiţă, în vârstă de 2 ani, pe nume Ana, după care Laura a adus-o pe lume pe micuţa Natalia. Povestea micuţei Ana şi a tatălui ei adoptiv este una demnă de un scenariu de film.

Mihai Gruia şi Laura au dezvăluit povestea frumoasă ce le-a îmbogăţit viaţa şi care le bucură sufletul de aproape un an. Cântăreţul şi soţia lui au mărturisit că îşi doreau foarte mult să înfieze un copil, dar se hotărâseră ca să aştepte până după ce vor avea propriul copil.

Mihai Gruia a dezvăluit că întâlnirea cu Ana, fetiţa pe care au adoptat-o a fost una predestinată. Artistul a mărturisit că el toată copilăria a crescut cu ideea că este adoptat, din cauza tachinărilor fratelui său mai mare care-i spunea mereu că părinţii lor l-au găsit la gunoi. Şirul coincidenţelor nu se opreşte aici. Mihai a spus că atunci când a ajuns la cămin şi personalul de acolo i-a prezentat-o pe fetiţă i-au spus că ea este Mowgly, poreclă pe care a avut-o şi el în copilărie.

captura PRO TV

"Am trecut de la doi la 4 într-un singur an. Planul era ca mai întâi să facem un copil şi după să înfiem un copil. Când eram mic, fratele meu mereu mă tachina şi-mi spunea mereu:«Tu nu eşti făcut de mama, pe tine te-a luat de la gunoi». Am rămas cu asta, toată copilăria mea am crezut că eu nu sunt copilul părinţilor mei. Aşa că am vrut mereu să adopt un copil. Când eram mic, eu aveam părul lung şi copiii îmi spuneam Mowgly. Când am auzit asta, am simţit că e a noastră. Când am cunoscut-o pe ea, toţi ne-au spus că ea este Mowgly. Atunci mi s-a făcut pielea de găină şi mi-am spus că este a noastră",
a declarat Mihai Gruia la PRO TV.

Soţia acestuia a mărturisit că asemănarea dintre Mihai şi Ana este izbitoare şi că sunt persoane care nu-i ştiu povestea micuţei şi-i spun să nu se supere, dar micuţa este copia fidelă a soţului ei: "Sunt persoane care nu ştiu şi care-mi spun să nu mă supăr, dar seamănă cu tati. La câteva săptămâni după ce am luat-o, avem o poză pe noptieră cu noi doi, de la nuntă, a luat-o şi a început s-o pupe".

Tinerii părinţi se pregătesc de zor căci săptămâna viitoare va avea loc botezul ambelor fetiţe: Natalia şi Ana.

"O să fie dublu botez, şi pentru Ana şi pentru Maria. Ana nu e nici ea creştinată", au mărturisit cei doi.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro