Povestea sms-ului buclucaş! Andreea Antonescu face lumină în cazul banilor trimişi de Nick Rădoi familiei lui Vadim Tudor: "A fost o confuzie. Eu nu am pus mână pe bani"

Sursa Foto Arhiva

Andreea Antonescu, persoana care a fost aleasă de Nick Rădoi pentru a da o sumă de bani familiei răposatului Corneliu Vadim Tudor, a venit în platoul emisiunii "Agentul Vip" de la Antena Stars, pentru a face lumină în acest caz care a zdruncinat lumea showbiz-ului românesc.

Artista susţine că nu s-a ocupat personal de plasarea sumei de bani, ci a trimis-o pe o prietenă d-ale ei pentru a îi da, iar aceasta nu a înţeles că cei 5000 de euro erau destinaţi mai multor cazuri umanitare. Când a aflat de confuzie, prietena cântăreţei i-a trimis un sms Lidiei, fata mai mare a lui Corneliu Vadim Tudor pentru a îşi ceară scuze.

"M-a sunat Nick care mi-a spus că vrea să le ajute pe fetele lui Vadim. Era vorba de 5000 de euro. Eu i-am spus că nu am timp, deci banii la mine nu au ajuns. El i-a trimis banii soţului meu. La mine nu au ajuns. Nu eram în Bucureşti şi am rugat pe cineva să mă ajute. Până la urmă a ieşit altceva. Persoana respectivă a ţinut legătura cu soţul meu.

Eu am vorbit cu Lidia şi i-am spus că o înţeleg. Suma nu a fost meritul meu, eu doar am fost omul de contact. Eu am trecut prin asta pentru că tatăl meu a murit când aveam 18 ani. Pentru mine nu a fost o afacere. Am fost anunţată că le-a fost dată toată suma. Nu a fost decizia mea. Prietena mea a făcut-o de capul ei şi a înţeles greşit.  Mă deranjează că se interpretează aiurea. Poate e vina mea că nu am specificat ce sumă era destinat familiei lui Vadim Tudor, puteţi să mă blamaţi pentru asta",
a spus Andreea la Antena Stars.

Corneliu Vadim Tudor a murit pe data de 14 septembrie 2015, după ce a ajuns în stare gravă la spital, unde a fost diagnosticat cu edem pulmonar. La scurt timp a suferit un stop cardio-respirator, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

T.S

Citeşte şi: 

Corneliu Vadim Tudor, pomenit cu bucatele lui preferate! Imagini EXCLUSIVE

Ce făcea Vadim Tudor în avionul STELEI? Imagini de colecție cu ”Tribunul” alături de reprezentanții echipei care cucerea Cupa Campionilor

Sunt necuvântătoare, dar durerea lor e URIAȘĂ! Câinii lui Vadim Tudor își plâng prietenul și stăpânul! Înregistrare SFÂȘIETOARE


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro