Pragya face dezvăluiri uluitoare! Vezi ce nu poate să mai ţină ascuns

Nunta lui Purabh cu Alia a fost un adevărat izvor nesecat de dezvăluiri. Când toţi credeau că nu se mai poate întâmpla nicmic, Pragya este pe cale să spună totul despre relaţia dintre Purabh şi sora ei.

Pragya, neobişnuită cu alcoolul, reuşeşte să se ameţească destul de rău, încât îi dernajează foarte tare pe invitaţi. Unul dintre cei prezenţi merge chiar şi la Abhi pentru a-i spune cât de rău îi pare pentru comportamentul lui Pragya.


Exact când Alia se pregătea să se certe cu Pragya pentru comportamentul ei, şi faptul că îi ruinează ceremonia căsătoriei, unul dintre prietenii lui Abhi vine să îi spună lui Alia că Abhi este cel care a amestecat băuturile, pentru a o îmbăta pe Pragya.
Familia lui Pragya se îngrijorează destul de tare atunci când o văd pe Pragya în stare de ebrietate, dar prietenul lui Abhi îi asigură că Pragya va fi dusă acasă, şi îngrijită aşa cum se cuvine. Când îşi dă seama de starea în care se află, Pragya îşi cere iertare, iar atunci, cel care a avut grijă de ea îi cere lui Abhi să o ducă în camera ei şi să nu se dezlipească de ea nicio secundă.


Atunci când ajung în cameră, Pragya nu mai ţine cont de nimic şi se dezbracă în faţa lui Abhi, care se intimidază pe loc. În beţia ei, Pragya îi cere lui Abhi să oprească nunta dintre Alia şi Purabh, pentru că ea nu va fi fericită cu el.

Citeşte şi:

După toată confuzia cu Purabh, Pragya este „cuplată” cu un alt burlac! Vezi despre cine este vorba

Abhi riscă să ajungă la închisoare! Vezi ce i s-a întâmplat rock star-ului

Adevărul despre căsătoria lui Abhi cu Pragya este pe punctul de a se afla! Rock star-ul nu renunţă să o supere pe Pragya


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro