Premoniţie cutremurătoare! Maria Ghiorghiu a anticipat moartea Ilenei Ciuculete: "În faţa luminii divine era chiar ea"

+2 click pentru
galerie

Foto: Facebook - Ileana Ciuculete s-a stins din viaţă pe 14 martie

Moartea Ilenei Ciuculete a luat prin surprindere o ţară întreagă! Toţi cei care au apreciat-o pe cunoscuta cântăreaţă sunt în stare de şoc. Maria Ghiorghiu, cunoscuta clarvăzătoarea, a ştiut încă de pe 13 martie că artista se va stinge din viaţă.

Maria Ghiorghiu a vorbit despre moartea Ilenei Ciuculete cu Camelia Mitoşeru şi încerca să îşi de seama ce înseamnă lumina albă, divină, cu care era înconjurată Ileana Ciuculete. 

"Am văzut în stânga mea, de parcă aş fi avut un ochi în locul urechii stângi, văd un cer de noapte albastră, iar pe cer s-a format un tunel de lumină albă strălucitoare. La gura tunelului de lumină albă strălucitoare, văd o femeie frumoasă şi tânără, cu părul blond ce părea strâns la spate sau tuns scurt, având un sacou negru şi cu pantaloni. Această frumoasă şi distinsă doamnă era foarte fericită, iar lumina albă şi rotundă ca la gura unui tunel în cerul nopţii albastre o atrăgea ca un magnet. Şi chiar am vorbit aseară 13 martie, cu buna mea prietenă Camelia Mitoşeru. Încercam să îi explic ce am văzut. Iată că după câteva ore bune, tânăra din faţa luminii divine era chiar doamna Ileana Ciuculete. Am privit acum pozele ei şi-am regăsit-o în ceea ce mi s-a arătat cu o zi înainte", a scris Maria Ghiorghiu pe blogul ei.

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie

Cântăreața Ileana Ciuculete avea 59 de ani, conform vârstei anunţată de ea, şi a murit marți, 14 martie, la spital, din cauza unei boli incurabile. Ulterior, după moartea artistei, s-a aflat că Ileana Ciuculete era nascută pe 20 septembrie 1952, nu 1957 cum a spus, ceea ce înseamnă că la data de 20 septembrie ar fi împlinit 65 de ani.
Încă din copilărie, Ileana Ciuculete a fost îndrumată să urmeze calea muzicii populare. Primii ani din viață i-au fost marcați de sărăcie, iar muzica a reușit să-i alunge tristețile. Cânta pe unde apuca și îi plăcea să asculte melodiile regretatei cântăreaţe Maria Lătăreţu, denumită "Privighetoarea Gorjului". Primii bani i-a câștigat din muzică, pe la 14 ani, la Filarmonica Oltenia a Craiovei și, odată cu trecerea anilor, a devenit una dintre cele mai apreciate artiste de muzică pupulară din România.

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro