"Pretty women" Julia Roberts, mesaj tulburător după ce a apărut fără strop de machiaj pe internet. Dezvăluirile ei te vor pune pe gânduri

Este una dintre cele mai talentate actriţe, este carismatică, dar şi extrem de frumoasă. Julia Roberts este deschizătoare de drumuri şi lansează prin intermediul paginii sale de Instagram o iniţiativă prin care îi sfătuieşte pe oameni să se iubească aşa cum sunt.

Cu riduri, cu pete, cu imperfecţiuni, Julia Roberts şi-a expus chipul fără niciun strop de machiaj spunând că nu fizicul nostru are nevoie de operaţii estetice, ci sufletul. "Perfecţiunea este o boală a naturii. Ne acoperim faţa cu tone de farduri. Ne injectăm botox şi ne înfometăm ca să avem formele perfecte. Încercăm să ne reparăm, însă nu poţi să repari ceea ce nu vezi. Sufletul este cel care are nevoie de operaţie estetică. Este timpul să luăm atitudine. Cum să te aştepţi să te iubească cineva dacă tu nu te iubeşti? Trebuie să fii fericit cu tine. Nu contează cum arăţi pe dinafară, ci contează cum eşti pe dinauntru. Azi am pus o poză fără machiaj. Ştiu că am riduri, dar vreau să mă vedeţi dincolo de asta.  Vreau să mă accept aşa cum sunt în realitate şi vreau şi voi să faceţi la fel, vreau să vă acceptaţi aşa cum sunteţi, să vă iubiţi aşa cum sunteţi", a scris "Pretty Women", pe pagina site-ului de socializare.

Sursă foto Instagram

Citeşte şi

Julia Roberts, în pragul divorţului! Actriţa îşi mută hainele din casa în care a locuit cu soţul ei

Îşi spun "ADIO" după 13 ani de căsnicie! Julia Roberts şi Danny Moder divorţează

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro