Prezentatoare TV, impresionată de gestul copleşitor al iubitului! Ce a primit la miezul nopţii, chiar de ziua ei

foto: facebook

Sunt împreună la muncă, dar şi în viaţa privată şi nu se plictisesc unul de celălalt, ci dimpotrivă, se iubesc pe zi ce trece mai tare. Aceasta a avut parte de o surpriză imensă de la iubitul ei Vj Raru.

Ameri Nasrin şi-a serbat, marţi, împlinirea frumoasei vârste de 25 de ani. Prezentatoarea "Star Matinal de Weekend" se pregăteşte de o petrecere de pomină, care va avea loc, miercuri seara, unde va petrece alături de persoane dragi.

(foto: facebook)

Frumoasa brunetă a mărturisit că deja a avut parte de prima surpriză de la iubitul ei Vj Raru, care i-a trimis un mesaj emoţionant.

Nasrin a spus că a primit gândurile acestuia la ora 00.00, fapt ce i-a confirmat că este mereu în mintea lui şi că a citit mesajul primit în compania mamei ale, care-i era alături.

"Primul mesaj l-am primit de la iubitul meu Raru. Mi l-a trimis la ora 00:00, ceea ce m-a impresionat. Mi-a spus: "La mulţi ani! Să fii sănătoasă, iubită şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele. Te pup şi te iubesc". Aştept cadoul de la el diseară. Mi-a promis că-mi cumpără ceva scump",
ne-a declarat Nasrin Ameri.

Citeşte şi:

Vj Raru, pus în lesă de "iubita" sa! Ce l-a adus la picioarele lui Nasrin

Nasrin Ameri a revenit la "Star la mare fitză"! Ce declară prezentatoarea TV despre leşinul din emisiune

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro