Prima apariţie TV a Biancăi Roman, cea mai sexy ispită, după ce a născut! "Vreau să particip la Insula Iubirii cu iubitul meu"

+3 click pentru
galerie

Bianca Roman © Facebook

Bianca Roman a născut în urmă cu aproximativ o lună o fetiţă perfect sănătoasă. Cea mică a primit numele Francesca, iar fosta ispită de la "Insula Iubirii" nu se poate despărţi de ea.

Invitată în cadrul emisiunii "Răi da buni", Bianca Roman a povestit cum este viaţa ei acum, ca mamă.

"Francesca e acasă. E cu mama, nu ştiu ce m-aş fi făcut fără ea. Vreau să mă prezint la "Insula Iubirii" ca şi concurentă cu iubitul meu. (...) Nu credeam că există o dragoste atât de mare pentru o fiinţă umană. Viaţa mea s-a schimbat total. La un moment dat ne loveşte pe toţi dragostea. Mie nu mi s-a întâmplat să fiu îndrăgostită până acum. Pentru fata mea am o altă dragoste, o iubire de dragoste, e raţiunea mea de a trăi. Cu iubitul meu mă înţeleg foarte bine. Suntem de aproape patru luni. Viaţa mea a luat o întorsătură neaşteptat de frumoasă. Încerc să împac pe toată lumea. Nu mă strofoc, totul vine natural. Noi ne vedem zilnic. E foarte ataşat de fetiţă. Mă duc pe la salon din când în când. Nu pot să stau fără ea. Nu pot să o aud că plânge. Plâng odată cu ea. Bianca Roman femeia este aceeaşi", a pus Bianca Roman. 

"Urmează să mă apuc de sport. Peste vreo 3 săptămâni mă voi apuca de sală. Am slăbit destul de mult, mai am ceva de dat jos. (...) I-am pus numele Francesca şi serialul "Sunset beach". Era o fată foarte frumoasă. Nu prea sunt Francesca azi. Aş vrea ca fata mea să aibă caracterul meu, puterea mea, ambiţia mea. Nu aş să fie nevoită să plece de acasă, de lângă mine. Eu nu prea am ascultat de părinţi", a mai spus Bianca Roman. 

Bianca Roman este una dintre tinerele care, de-a lungul vremii, a tot încercat să devină celebră. Iar acum doi ani, frumoasa provenită din Brașov a fost la un pas să devină asistenta lui Dan Capatos. Ultima ei apariţie la Tv a fost în show-ul "Insula Iubirii", unde a fost ispită.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro