Prima declaraţie a Andradei şi a lui Valentin după ce au fugit de la "Mireasă pentru fiul meu": "Nu ne mai întoarcem"

Andrada şi Valentin, foşti concurenţi la "Mireasă pentru fiul meu", a făcut primele declaraţii după ce au părăsit competiţia. Într-un live creat pe o reţea de socializare cei doi au vorbit cu susţinătorii pentru a-i ţine la curent cu ceea ce fac.

Andrada şi Valentin se aflau printre concurenţii favoriţi din casa "Mireasă pentru fiul meu", însă au decis să fugă acasă, fără să dea vreo explicaţie. "Vă pupăm şi noi! Am fost foarte calmi. Nu ne mai întoarcem la emisiune, nu mai vrem. Poate doar pe 4 dacă vor să ne bage la nuntă. O să ne iubim toată viaţa aşa cum am promis. Dacă ne dau un miliard în mâne ne întoarcem o săptămână măcar să pice toate măştile", au spus Andrada şi Valentin.

În cadrul emisiunii "Mireasă pentru fiul meu", concurenţii au declarat astăzi că Andrada a vrut să fugă de trecut, dat fiind faptul că fostul ei iubit, Radu, a intrat în casă. "Eu nu i-am dat motive să plece. Nu am intrat ca să fiu în conflict cu ea. Nu aveam nimic de împărţit", a spus Radu.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2017 este un reality-show matrimonial, prezentat de Paula Chirilă şi difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15 - 13:00 şi 14:00 - 16:00, iar sâmbata de la 14:00 - 16:00 şi de la 17:00 la 19:00. În rest, telespectatorii pot urmari show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro