Prima FOTOGRAFIE cu Andreea Bălan din locul în care se va mărita

Andreea Bălan se pregătește, zilelel acestea, de căsătorie. Iar în urmă cu puțin timp, alături de George Burcea, a petrecut momente romantice pe plaja pe care va spune ”DA”.

”Primul lucru pe care îl vom face în America va fi să mergem la Sunset Beach, să vedem împreună plaja la care George a visat atât de mult”, ne-a spus Andreea Bălan, în exclusivitate, lucru care, în urmă cu puțin timp, s-a și petrecut. De altfel, Andreea și George au petrecut momente încărcate de romantism, așteptând să vadă, împreună, răsăritul soarelui pe plajă. Mai mult, cu siguranță, cei doi au vrut să vadă, împreună, locul în care va avea loc ceremonia căsătoriei lor, cu atât mai mult cu cât, deja, ei au apucat să vorbească și au făcut aranjamentele necesare cu preotul care va oficia slujba.


Andreea Bălan şi George Burcea formează un cuplu încă din 2015, relaţia dintre cei doi fiind una foarte serioasă. Andreea Bălan este cântăreaţă şi jurată în cadrul emisiunii "Te cunosc de undeva", difuzată în fiecare sâmbătă seară, pe Antena 1. George Burcea este actor şi a apărut în mai multe videoclipuri, filme, dar şi piese de teatru. Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima dată pe 9 octombrie 2016. Ea a adus pe lume o fetiţă sănătoasă de 3,270 kilograme şi 49 de centimetri, căreia i-a pus numele Ella Maya.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro