Prima imagine cu Sânziana Buruiană în rochia pe care o va purta la cununia civilă: "Are un decolteu generos!"

Sânziana Buruiană şi-a ales verighetele, şi-a ales şi buchetul de mireasă, dar şi rochie pe care o va purta, aşa că nunta poate să înceapă!


Sânziana Buruiană a intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile de nuntă. Blonda este emoţionată şi abia aşteaptă să devină doamna Zuluf. Vedeta a decis să-şi coafeze părul din seara aceasta ca să nu mai piardă timpul mâine. Rochia pe care o va purta la cununia civilă e mov şi îi pune în evidenţă sânii voluptoşi.

"Am emoţii. Cred că nu mai dorm la noapte. Am zis să-mi fac buclele din seara asta pentru că nu se ştie mâine dacă mai am timp. Nu fac nimic după cunnunia civilă, după cununia religioasă va fi petrecerea. Rochia e până la genunchi, dar are un decolteu generos", a declarat Sânziana Buruiană, vineri, în emisiunea "Răi da' buni" de la Antena Stars.

Sânziana Buruiană şi Nicolae Zuluf urmează să-şi unească destinele în faţa lui Dumnezeu, încununând astfel o frumoasă poveste de dragoste care durează de mai bine de doi ani. Blonda a declarat în nenumărate rânduri că abia aşteaptă să devină mămică.

A.B.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

Cu câteva zile înainte de căsătorie, Sânzi are probleme cu Poliția! Imagini EXCLUSIVE cu blondina "înhățată" de oamenii legii

Sânziana Buruiană şi-a ales "cătuşele"! Ce model de verighete a preferat blonda


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro