Prima imagine postată pe Internet de Valentina Pelinel, după ce a anunţat că este însărcinată

Vestea că Valentina Pelinel a rămas însărcinată s-a răspândit mai repede decât ar fi crezut oricine. Blondina a primit nenumărate critici, mai ales din partea Alinei Vidican, soţia lui Cristi Borcea, fostul patron al echipei de fotbal Dinamo.

Prima imagine cu viitorul copil al Valentinei Pelinel. Cu cine ţi se pare că seamănă?

Cu toate acestea, se pare că Valentinei nu îi pasă prea mult de gura lumii, îşi vede de viaţă şi se bucură de sarcina ei. Blonda a postat în urmă cu puţin timp pe pagina sa de socializare o fotografie de la munte. Se pare că Valentina a decis să-şi ia o vacanţă, departe de agitaţia din oraş.

Fotografia blondinei a adunat într-un timp foarte scurt peste 6500 de like-uri din partea fanilor, dar şi multe comentarii încurajatoare, în legătură cu cele întâmplate în ultima perioadă.

VIDEO / Îl "iubeşte" femeile. Vizită surpriză pentru Cristi Borcea. După ce a aflat că a ajuns la spital, a mers să-i fie alături

"Valentina trebuie să fii o femeie puternică! Nu trebuie să-ţi fie rușine pentru ce se întâmplă acum în viaţa ta. Ai luat o decizie importantă să ai un copil, e ce a mai mare realizare. Restul nu mai contează, ci doar sănătatea voastră!", i-a scris un utilizator.

"Eşti super finuţă! Fii tare şi nu asculta de gura lumi pentru că este foarte rea!", se mai arată într-un comentariu.

Mesajul sfâşietor al Alinei Borcea, pentru soțul aflat în spital: ”Să nu te îndoiești”

Fostului director executiv de la Dinamo este căsătorit cu Alina Vidican

Alina Vidican este cea de-a doua soţie a fostului director executiv de la Dinamo. Cei doi s-au căsătorit în 2012 şi au împreună doi copii, o fetiţă şi un băiat. Soţul Alinei a fost căsătorit timp de 22 de ani cu Mihaela, împreună cu care are trei copii: gemenii Mihai Angelo şi Antonia Melissa şi pe Patrick.

Valentina Pelinel a fost căsătorită cu politicianul Cristian Boureanu.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DESPRE TRIUNGHIUL AMOROS VALENTINA PELINEL-CRISTIAN BORCEA-ALINA VIDICAN

Se află în arestul central

Fostul patron de la Dinamo este condamnat în dosarul Transferurilor din fotbal, iar acum se află în arestul Capitalei, cercetat într-un dosar în care este acuzat că a dat mită unei judecătoare.

Foto: Facebook

M.T.

Citeşte şi:

Prima imagine cu viitorul copil al Valentinei Pelinel. Cu cine ţi se pare că seamănă?

VIDEO / Îl "iubeşte" femeile. Vizită surpriză pentru Cristi Borcea. După ce a aflat că a ajuns la spital, a mers să-i fie alături

Cristi Borcea e "posedat de demon"! Cum a încercat Gigi Becali să-l scape de preacurvie


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro