Prima reacţie a Lidiei Tudor după moartea Lidiei Samson! Fiica “Tribunului” şi mătuşa se judecau pentru avere

Lidia Tudor a oferit primele declaraţii după dispariţiia Lidiei Samson, una dintre surorile lui Corneliu Vadim Tudor. În ciuda tragediei care i-a lovit familia, fiica „Tribunului” nu este foarte afectată de moartea mătuşii sale. 

„Ţinând cont că nu ne-am mai văzut şi nici nu am vorbit de la moartea tatălui meu, nu ştiu ce să zic... Nu am avut niciodată o relaţie normală nepoată-mătuşă. Îmi pare rău că s-a stins, după o luptă grea cu o boală gravă. Dumnezeu să o odihnească în pace”, a declarat, în exclusivitate pentru Spynews.ro, Lidia Tudor 
Lidia Samson, sora lui Corneliu Vadim Tudor a murit, în urmă cu câteva zile, ea urmând să fie înmormântată, astăzi. Motivul decesului pare să fie un cancer la colon care nu a mai putut fi tratat fde femeia de 72 de ani. 
Scandal în familie
Fiicele lui Corneliu Vadim Tudor, Lidia şi Eugenia, alături de mătuşa lor, Magdalena Tudor, se judecau, cu Lidia Samson pentru casa de la Bran. Lidia Tudor este disperată şi nu ştie ce să mai facă pentru a lua înapoi tot ce este al lor, dar Lidia Samson, cealaltă mătușă, nu a fost de acord, motiv pentru care, la sfârșitul acestei luni, mai aveau o înfățișare la Tribunal în procesul deschis de Magdalena.
"Nu e normal, acolo sunt lucruri agonisite de o viață, hainele ei de 20 de ani încoace. Sunt haine pentru toate anotimpurile, aici în București nu are cu ce să se îmbrace, e frig. Sunt și electrocasnice pe care noi le-am cumpărat, sunt acolo tablouri ale noastre, poze, mobilă, sunt lucruri pe care noi le-am adus acolo. Le-a lăsat acolo și noi nu am mai fost lăsate să intrăm să le luăm(...) Ea a spus că lucrurile mătușii Magdalena le va arunca peste gard, iar celelalte lucruri le va da la săraci", explica fiica lui Vadim Tudor. 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro