Prima reacţie a lui Laurette despre condamnarea la 15 ani după gratii a lui Ciprian Nistor: "Este adevărat faptul că soțul meu..."

+4 click pentru
galerie

Prima reacţie a lui Laurette despre condamnarea la 15 ani după gratii a lui Ciprian Nistor © arhivă

După ce s-a aflat că Ciprian Nistor este condamnat la 15 ani de închisoare, Laurette, soţia omului de afaceri, a reacţionat public. Vedeta a spus adevărul despre pedeapsa bărbatului.

Aşadar, Laurette a mărturisit că soţul ei a fost condamnat la 15 în spatele gratiilor, dar că aceasta nu este o decizie definitivă şi că totul ţine de o neînţelegere. De asemenea, mulatra abia aşteaptă ca Ciprian Nistor să ajungă acasă la momentul potrivit.

"Dragii mei, 
 Vă mulțumesc tuturor care ați fost alături de mine și m-ați susținut necondiționat atunci când am trecut prin momente mai puțin plăcute din viața mea. 
 Doresc să vă impărtăsesc câteva rânduri. 
 Iubesc, sunt iubită, respectată și apreciată în fiecare zi de soțul meu, mă simt împlinită că l-am întâlnit în viața mea și consider că atunci când am luat această decizie de a-mi uni destinul cu el am făcut-o cu înțelepciune și că așa a vrut Dumnezeu să fie dat. Vreau să fim împreună și la bine și la greu. 
 Este adevărat faptul că soțul meu a primit o condamnare în PRIMA INSTANȚĂ de 15 ani închisoare pentru infracțiuni economice, dar care nu este definitivă și la care s-a făcut apel mai exact la o pedeapsă de 8 ani închisoare a primit un Spor de 7 ani închisoare ca urmare a inbinarii în defavoarea lui a unor prevederii din codul penal nou, privind sporul și a unor pedepse primite în baza codului penal vechi care prevedea o pedeapsă de 3 ori mai mare decât din legea actuală, dar sunt convinsă că la judecarea apelului se va lămuri această situație și că în curând soțul meu va veni acasă și va fi alături de mine și de copiii noștri . 
 Vă mulțumesc pentru susținere și pentru telefoanele primite insă fiind foarte ocupată cu noul proiect nu pot Răspunde",
a scris Laurette pe contul ei de socializare.

Laurette Atindehou a avut o relaţie tumultoasă cu tatăl copilului ei, Mihai Ştefan. Cei doi au împreună o fetiţă, pe Serena. Copila s-a născut pe 9 decembrie 2011, la ora 09:45. Serena Luce Maria a venit pe lume, în urma unei operaţii de cezariană. În ultima perioadă, s-a speculat în presă că ar avea o relaţie cu Ion Ţiriac. Mulatra s-a căsătorit cu Ciprian Nistor, închis pentru evaziune fiscală, pe 20 februarie 2017.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro