VIDEO / Prima reacţie după ce nutriţionistul vedetelor a fost oprit la aeroport pentru posesie de cocaină: "Joacă la linie"

foto: facebook

Şoc în showbiz! Nutriţionistul vedetelor a fost oprit la aeroport, după ce poliţiştii de frontieră i-ar fi găsit urme de cocaină pe laptop. Un prieten de-al acestuia susţine că acesta este un promotor al unei alimentaţii sănătoase şi că este nevinovat.

Mihai Mitoşeru, unul dintre prietenii lui Cristian Mărgărit, a spus că el crede că este vorba de o verificare de rutină şi că nutriţionistul este nevinovat.

(foto: facebook)

Mitoşeru şi-a permis chiar să glumească pe această temă, subliniind faptul că Mărgărit este un promotor al unui regim alimentar sănătos.

"Laptopul lui Cristi Mărgărit e jucător de Bingo. Joacă la linie. Acolo, în aeroport, oamenii sunt foarte atenţi şi dacă văd un fir de praf te controlează la sânge.

Problema e că şi pe cei care lucrează acolo îi controlează. Eu nu am înţeles de ce pe nevastă-mea o controlează numai bărbaţi. Cristi e un super băiat şi el foloseşte numai ce e super sănătos", a declarat Mihai Mitoşeru la Antena Stars.

Citeşte şi:

Nutriţionistul vedetelor, oprit la aeroport pentru drogurile din servietă

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro