Primele declarații ale iubitului fiicei lui Vadim Tudor! Vezi ce spune tânărul despre acuzațiile Zăvorancei și despre relația pe care o are cu Eugenia

Declaraţiile Oanei Zăvoranu din emisiunea „Un Show Păcătos” au aruncat pur şi simplu presa în aer. Vedeta a povestit pe larg cum au stat lucrurile în familia lui Corneliu Vadim Tudor, cu doar câteva zile înainte de moartea acestuia, poveşti care nu i-au făcut deloc onoare fiicei „Tribunului”.

Dezvăluirile Oanei Zăvoranu despre fiica cea mică a lui Corneliu Vadim Tudor şi povestirea evenimentelor care s-au petrecut în interiorul familiei cu doar câteva zile înainte de moartea subită a „Tribunului” au şocat pe toată lumea. Contactat de reporterii Spynews.ro, Tibi, iubitul Eugeniei Vadim Tudor a explicat ccum s-au întâmplat de fapt lucrurile. „Nu este nimic adevărat. Nu am ce să comentez despre ceea ce a spus Oana Zăvoranu”, a declarat Tibi, pentru Spynews.ro.


Dacă în ceea ce priveşte acuzaţiile Oanei Zăvoranu, tânărul neagă orice legătură cu realitatea, despre relaţia cu Jeni nu a avut decât cuvinte la superlativ. „Nu mă ascund după deget. Jeni este iubita mea, avem o relaţie frumoasă şi asta este tot. Mai multe nu am ce să spun”, a mai declarat Tibi, Iubitul fiicei lui Corneliu Vadim Tudor.


Din atitudinea lui Tibi ne putem da seama că cei doi se înţeleg de minune şi se susţin reciproc, ceea ce nu se sfiesc să arate ori de câte ori au ocazia acest lucru, dovadă stând şi postările de pe site-urile de socializare ale celor doi. Dacă Eugenia Vadim Tudor nu ascunde faptul că este foarte mândră de iubitul ei, „Cam prea frumos” fiind unul din comentariile Eugeniei la una dintre pozele lui Tibi, tânărul îi promite iubitei lui că nu o va părăsi niciodată şi va fi mereu lângă ea.

Citeşte şi:

Cel mai mare regret al lui Corneliu Vadim Tudor! De ce nu a ajuns să depună flori la mormintele părinţilor săi!

Cel mai mare regret al lui Corneliu Vadim Tudor! De ce nu a ajuns să depună flori la mormintele părinţilor săi!

A publicat zeci de cărţi! Vadim Tudor, unul dintre cei mai prolifici scriitori

VIDEO / Ce spunea Corneliu Vadim Tudor despre viaţa după moarte: "S-au întors oameni înapoi după ce au murit!"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro