Primele declaraţii ale fratelui Ilenei Ciuculete, după moartea artistei: "Sunt distrus! Suferinţa e prea mare!"

+2 click pentru
galerie

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie - foto: Facebook

Aurel Ciuculete, fratele regretatei artiste Ileana Ciuculete, este în stare de şoc. Nu poate accepta că sora sa a murit,  după ce o perfidă afecţiune de ficat s-a declanşat şi a evoluat galopant.

Familia Ilenei Ciuculete trece prin momente cumplite şi se pregăteşte de cel mai dureros moment: despărţirea de cea care le-a fost mamă, soţie, fiica, soră sau prietenă.  În aceste momente, în casa din Bucureşti a vedetei, soţul, Cornel Galoş, mama artistei şi cei doi copii ai Ilenei Ciuculete stau la masa tăcerii şi nu pot realiza că femeia pe care au iubit-o cel mai mult s-a stins. 

"Sunt distrus, ca toată familia. Suferinţa este prea mare ca să pot să vorbesc", a declarat Aurel Ciuculete, astăzi, pentru o emisiune tv.

Trupul neînsufleţit al Ilenei Ciuculete va fi depus astăzi, la Biserica Costeasca din Chitila. Slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă, la Cimitirul Străuleşti.

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie

Cântăreața Ileana Ciuculete avea 59 de ani, conform vârstei anunţată de ea, şi a murit marți, 14 martie, la spital, din cauza unei boli incurabile. Ulterior, după moartea artistei, s-a aflat că Ileana Ciuculete era nascută pe 20 septembrie 1952, nu 1957 cum a spus, ceea ce înseamnă că la data de 20 septembrie ar fi împlinit 65 de ani.
Încă din copilărie, Ileana Ciuculete a fost îndrumată să urmeze calea muzicii populare. Primii ani din viață i-au fost marcați de sărăcie, iar muzica a reușit să-i alunge tristețile. Cânta pe unde apuca și îi plăcea să asculte melodiile regretatei cântăreaţe Maria Lătăreţu, denumită "Privighetoarea Gorjului". Primii bani i-a câștigat din muzică, pe la 14 ani, la Filarmonica Oltenia a Craiovei și, odată cu trecerea anilor, a devenit una dintre cele mai apreciate artiste de muzică pupulară din România.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro