PRIMELE DECLARAŢII ale Lidiei Buble despre relaţia cu Răzvan Simion!

Sursa Foto Arhiva

Lidia Buble a vorbit pentru prima oară despre relaţia cu Răzvan Simion. Cântăreaţa s-a decis să dea din casă după ce foarte mult timp presa a speculat iubirea dintre cei doi.

Invitată la o emisiune TV Lidia a dat cărţile pe faţa şi a confirmat toate zvonurile legate de povestea de dragoste cu Răzvan Simion.

"Nu era vorba de nici un inel. Era vorba de un jeleu pe care îl ţineam pe deget. Îmi doresc normal să primesc inelul cât mai repede, aşa vrea o femeie. Cred că toate se întâmplă la momentul potrivit. Nu mă grăbesc nicăieri. Sunt bucuroasă cu tot ce se întâmplă în viaţa mea. Nici că iubitul meu nu are cheie de la casă nu e adevărat. Dezmint acest gest", a spus Lidia la "Teo".

Lidia a vorbit şi despre zvonurile că şi-ar fi mărit tariful pentru concerte de când este într-o relaţie cu prezentatorul TV.

"Da, e adevărat că am început să cânt pe mai mulţi bani, dar acest lucru se datorează faptului că toate piesele mele au fost hituri şi s-au vândut. Nu are nici o legătură cu Răzvan", a mai spus Lidia.

Abia aşteaptă să fie soţie

Lidia se trage dintr-o familie credincioasă, în ciudat faptului că este o persoană nonconformistă. Artista a recunoscut în direct că îşi iubeşte la nebunie prietenul. "Da, dacă mă va cere de soţie, normal că îi vor spune DA, sunt foarte îndrăgostită. Cel mai mult îmi place că mă respectă şi mă iubeşte aşa cum sunt", a adăugat Lidia la "Teo".

Răzvan Simion a divorţat

La 25 iunie, Răzvan Simion a anunţat în exclusivitate pentru Spynews.ro că s-a despărţit de soţia sa, Diana, după 15 ani de mariaj. Cei doi au împreună doi copii, o fată şi un băiat. Anunţul a venit după ce presa a vuit despre o posibilă relaţie între Răzvan Simion, prezentatorul emisiunii "Neatza cu Răzvan şi Dani", şi cântăreaţa Lidia Buble.

Lidia Buble este din Deva, are nouă fraţi şi face parte dintr-o familie de penticostali. După colaborarea cu Adi Sînă pentru piesa "Noi simţim la fel", melodia artistei a fost folosită de premierul Victor Ponta în campania electorală în cursa pentru funcţia de preşedinte.

Citeşte şi:

T.S

Lidia Buble, cu lenjeria intimă la vedere, la "Neatza cu Răzvan şi Dani". Toţii ochii au fost pe decolteul ei!

VIDEO & FOTO / Dani Oţil a făcut-o să roşească pe Lidia Buble. Răzvan a intervenit: "Alte subiecte nu aveţi de discuţie?"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro