Primele declaraţii ale lui Giani Kiriţă după ce a fost surprins cu o tânără hot

+2 click pentru
galerie

Foto: Facebook - Giani Kiriţă

Giani Kiriţă a fost surprins în compania unei brunete foarte sexy şi, întrebat în cadrul emisiunii "Agenţia VIP" despre ea, fostul fotbalist a declarat că nu au o relaţie.

Giani Kiriţă susţine că nu este împreună cu Sânziana, tânăra sexy cu care a fost pozat în ipostaze apropiate şi mărturiseşte că singura femeie pe care o iubeşte şi o va iubi pentru totdeauna este fiica lui.

"Eu am foarte multe prietene. De îndrăgostit nu e cazul. Nu, nu este o relaţie. E o prietenă de-a mea. Credeţi-mă. Dacă vedeţi câte poze fac eu. Singura femeie pe care o să o iubesc toată viaţa este fiica mea. Suntem doar prieteni", a declarat Giani Kiriţă la Antena Stars.

Giani Kiriță s-a născut pe 3 martie 1977, în București, și e un jucător de fotbal din România retras din activitate. Giani Kiriţă are doi copii: Roxana şi Marco. În cariera sa de fotbalist, Giani Kiriţă a evoluat pentru Rocar Bucureşti, Dinamo, Samsunspor, Gaziantepspor, Ankaragucu, Bursaspor, ASA Târgu Mureş şi FC Clinceni. Pentru echipa naţională, fostul fundaş a jucat de patru ori.

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro