Primele declarații ale lui Gigi Becali după botezul fiului lui Cristi Borcea: "Nu va face nicio nuntă cu Valentina Pelinel"

+2 click pentru
galerie

Valentina Pelinel, Cristi Borcea și Gigi Becali

Valentina Pelinel și Cristi Borcea și-au creștinat astăzi fiul. Evenimentul a avut loc la Biserica Adormirea Maicii Domnului în Pipera, cunoscută și sub numele de "Biserica lui Becali".

Contactat de reporterii SPYNEWS, Gigi Becali a făcut primele declarații despre botezul mult așteptat. Latifundiarul este alături de ei. "Sunt încântat... totul e bine, vă mulțumesc!", a spus Gigi Becali pentru spynews.ro.

"Eu îl încurajez. I-am zis că i se va da grațierea, mai are o lună de zile. O să fie liber. O zi i-au dat acum. Mi-a zis că ar da 100 000 de euro ca să stea mai multe zile acasă. Pe loc a zis că ar da. Eu știu ce trăiri am avut eu atunci. Nu îl plângeți voi pe Borcea. E bine de tot. El iese de acolo și își vede de treabă în continuare. Eu nu știu dacă va mai vrea copil. La Cristi niciodată nu știi la ce te aștepți. Ce are el în cap știe doar el. Nu va face nicio nuntă cu Valentina Pelinel. Mi-a spus mie. El nu gândește acum. După atâția ani la pușcărie. El nu a mai ieșit de un an și 4 luni. Nu face botezul. E doar familia, alături de 7-8 persoane, câteva prietene de-ale Valentinei. Îi e frică să facă petrecere. I-a fost frică să nu fie pozat, filmat. Eu știu de la mine: îmi spuneau, băi dacă vrei să mai pleci ferește-te să fii văzut. Eu știu ce mi s-a întâmplat mie. Mâine se întoarce la pușcărie", a spus Gigi Becali la un post TV.

Gigi Becali afirma la rândul său că a fost o perioadă grea pentru Cristi Borcea, căci nu putea primi nicio permisie pentru a-și boteza fiul, pe Milan Cristian. Astăzi a avut loc evenimentul mult așteptat și cu siguranță este fericire mare în familia lor!

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro