Primele declaraţii ale lui Radu, fost concurent la MPFM, după despărţirea de Andreea: "Sper să fie destul de clar"

Andreea şi Radu © Facebook

Radu şi Andreea, foşti concurenţi la "Mireasă pentru fiul meu" în sezonul 6, s-au despărţit fără să dea prea multe explicaţii. După câteva zile de la tristul anunţ, el a transmis un mesaj, revoltat fiind de ceea ce au spus susţinătorii lor.

Radu şi Andreea, foşti concurenţi la "Mireasă pentru fiul meu", au decis să pună punct relaţiei are părea a fi una frumoasă, din exterior.

"Bună seara! Vreau să vă spun că în urma anunţului făcut public de comun acord, am văzut foarte multe comentarii răutăcioase gen "nu ai pierdut nimic, nu era de tine, nu te merita etc! Ştiti voi mai multe ca mine? Ştiti voi ce s-a întâmplat între noi? NU!!! Şi nu voi mai tolera astfel de mesaje şi comentarii. Nimeni, dar nimeni, nu vă dă dreptul să denigraţi o persoană pentru o decizie luată de comun acord. Sper ca mesajul meu să fie destul de clar! Mulţumesc!", a scris Radu.

Cea care a postat mesajul scris de cei doi a fost Andreea, pe unul dintre grupurile special create pentru susţinătorii lor. 

"Dragi îngeraşi, pentru că se fac tot felul de speculaţii şi pentru că suntem sau întrebaţi tot mai des dacă mai suntem sau nu împreună, vrem să vă anunţăm, cu părere de rău, că da, este adevărat, eu şi Radu nu mai suntem împreună. Motivele nu le vom dezvălui nici aici, nici în altă parte. Sunt doar ale noastre şi vă rugăm din suflet să înţelegeţi că alte amănunte nu vom da. Decizia de a ne despărţi este a amândurora. Cu toate astea, noi locuim încă împreună, ne susţinem şi ne respectăm reciproc. Vă mulţumim pentru înţelegere şi ne pare rău că atât a fost să fie", este mesajul pe care Andreea l-a transmis pe un grup de pe Facebook.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro