Primele fotografii de la botezul fiicei lui Bănel Nicoliță! Declarații EXCLUSIVE


La finalul săptămânii trecute, cunoscutul fotbalist Bănel Nicoliţă şi-a creştinat cea de-a doua fetiță pe care o are. Botezul a avut loc la biserica Sfintţii Împăraţi Constantin şi Elena, iar la petrecerea prilejuită de eveniment familia Nicoliţă a avut parte de o mare surpriză.

Bănel Nicoliţă este un familist convins, dar şi un tată fericit. Sâmbăta trecută, fotbalistul echipei Viitorul Constanţa şi-a creştinat cel de-al doilea copil: o fetiţă care a fost botezată Natalia. Foarte emoţionat, Bănel a urmărit-o tot timpul cu privirea pe cea mică în biserică, pe întreaga durată a slujbei și cu greu a lăsat-o din mână pentru momentele în care trebuia ca preotul să o scufunde în cristelniță după ce a preluat-o din brațele nașei.
Marea surpriză a avut-o la petrecerea organizată la o locaţie de lux din Capitală. Însuşi Gică Hagi, patronul clubului Viitorul a fost prezent la petrecere alături de fiul său, Iannis.

Familia Nicoliţă, o familie fericită

„A fost o mare onoare pentru mine că dânsul a accepta invitaţia de a veni la botezul fiicei mele. Domnul Hagi a fost şi va rămâne un etalon pentru mine”, a explicat Bănel Nicoliţă.

Naşa fiicei lui Bănel Nicoliţă, emoţionată când o ţine pe cea mică în braţe

În altîă ordine de idei, la petrecere a lipsit tatăl fotbalistului, după ce, ani la rândul, relațiile dintre ei au fost tensionate.

Micuţa Natalia a fost creştinată

„Tata nu a fost la botez pentru că e plecat în Italia. S-a dus să muncească acolo. Personal, acum am o relaţie mai ok cu el. Chiar îl mai ajut cu bani din când în când, atunci când are nevoie. Anul trecut i-am construit o casă în judeţul Brăila”, a precizat Bănel Nicoliţă pentru Spynews.ro.

Citeşte şi:

Prima declaraţie a lui Bănel Nicoliţă înainte de a întra în biserică! Vezi cine este marele absent de la fericitul eveniment!
 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro