VIDEO / Primele imagini cu unul dintre supravieţuitori, pe patul de spital! Imagini Şocante

Un incendiu puternic a izbucnit noaptea trecută intr-un club Bucureştean. Tragedia a îndoliat sute de familii, bilanţul victimelor fiind unul revoltător.

Cu un total de 186 de victime, dintre care 27 de morţi şi restul răniţi, evenimentul petrecut noaptea trecută este de departe cel mai macabru scenariu la care cineva s-ar putea gândi. Victimele au fost transportate cu 55 de ambulanţe către toate spitalele din Capitală.


La Spitalul Floreasca a ajuns numărul cel mai mare de victime, medicii încercând din răsputeri să îi stabilizeze. Cei ajunşi pe paturile de spital sunt îngrijiţi clipă de clipă de medici şi asistente, care se asigură că au parte de medicamentaşia necesară.

Club Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula "The day we die". Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în această seară în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur.

Citeşte şi:

Regele Mihai, îngenunchiat de durere! Ce mesaj emoţionant a trimis rudelor tragediei din clubul Colectiv

Clipe de groză pentru Ana Pascu, şefa Federaţiei Române de Scrimă. Au venit cu toţii să-i fie alături, în bătălia pentru viaţă, dusă de băiatul ei!

DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ! DELIA şi LORA nu mai vor să cânte! Mulţi alţi artişti au luat această decizie


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro