Primele "scântei" la Eurovision 2018! O concurentă de la noi a fost descalificată!

+3 click pentru
galerie

Freia a fost descalificată de la Eurovision. © Captură Video

Au început și primele probleme legate de selecția națională Eurovision din acest an. Cântăreața Freia a fost descalificată, argumentul fiind că aceasta și-ar fi promovat piesa înainte de data limită de 1 septembrie.

Vestea a fost făcută de către reprezentanții concursului, iar Freia a avut și ea o reacție la aflarea veștilor.

"În urma situaţiei generate de încălcarea regulamentului Selecţiei Naţionale prin promovarea piesei "Fix me" înainte de data 1 septembrie 2017, comisia înfiinţată de organizatorii Eurovision România a decis descalificarea acesteia din concurs. Este o situaţie pe care o regretăm, însă care nu poate fi evitată în condiţiile în care toţi participanţii la Selecţia Naţională trebuie să beneficieze de condiţii egale în concurs," a fost mesajul transmis de către organizatori.

"Abia zilele trecute, după prima selecţie Eurovision, am aflat că piesa "Fix me" ar fi fost lansată în China încă din luna mai. În urma unor verificări, am descoperit că piesa fusese lansată în China (Kanjian încălcând un contract pentru promovarea altor piese din repertoriul meu pe teritoriul Chinei), şi pe Spotify în mai multe ţări (piesa apare listată pe Spotify, însă nu poate fi ascultată). Managerul meu a discutat zilele acestea cu cei din China, iar ei au spus că au iniţiat scoaterea piesei (şi a altor piese de pe albumul meu) de pe toate platformele online. Sper că această situaţie absurdă se va rezolva curând, dar înţeleg perfect motivele pentru care este necesar să mă descalificaţi, în acord cu prevederile Regulamentului Eurovision România. Regret situaţia creată şi faptul că nu am fost mai precaută. Nu am ştiut că piesa "Fix me" a fost lansată fără ştirea şi acordul meu sau al echipei mele. Lansarea acesteia de către casa de discuri din China a fost realizată abuziv. Nu m-aş fi înscris niciodată într-un concurs de o asemenea amploare, în care îmi doresc de mult timp să particip şi pentru care am un respect profund, dacă aş fi fost conştientă că încalc regulamentul.

Vă mulțumesc pentru înţelegere,

Freia," a fost reacția cântăreței.

Freia | Fix me | Selecția Națională Eurovision 2018 Romania from Aleks on Vimeo.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro