Primul bărbat în braţele căruia a fost văzută Corina, după despărţirea de tatăl copilului ei! Este celebru şi aproape căsătorit

Cântăreaţa Corina a dezvăluit de curând că relaţia amoroasă pe care o avea cu Nelu Bud, tatăl copilului ei, a luat sfârşit dupăani mulţi.

Artista a fost invitată în această după-amiază în cadrul unei emisiunii de televiziune, iar în platou erau zeci de bărbaţi, însă ochii Corinei s-au îndreptat doar asupra lui What's Up căruia i-a cântat la ureche.

Cel mai probabil Corinei i-a fost mai uşor să interacţioneze cu el, amândoi făcând parte din aceeaşi bransă. "Să nu mă uit acum la ăştia însuraţi că ştii cum e... ", a declarat aceasta cu zâmbetul pe buze.

S-a despărţit de curând de tatăl copilului ei

Corina Bud forma un cuplu cu afaceristul Nelu Bud, de aproape 20 de ani, împreună cu care are un băiat de 6 ani şi jumătate, pe nume Robin. De curând artista a dezvăluit că relaţia lor amoroasă a luat sfârşit.

Cine este What's Up

Este unul dintre cei mai cunoscuţi artişti din ţara noastră, celebru pentru compoziţiile sale, dar şi pentru colaborările cu alţi artişti de la noi ca de exemplu Marius Moga. Acesta formează de mai bine de doi ani un cuplu cu Simina şi intenţionează să se căsătorească.

sursă foto Captură Pro Tv

Citeşte şi

Corina, declaraţii despre cum decurge relaţia cu tatăl copilului ei după separare: "După dragoste..."

De cât timp nu mai sunt împreună, de fapt, Corina şi Nelu Bud, tatăl copilului ei?

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro