Primul interviu cu iubita lui What's Up: ,,Pot să spun că în inima mea s-a clădit ceva''

+3 click pentru
galerie

Primul interviu cu iubita lui What's Up: Pot să spun că în inima mea s-a clădit ceva © arhiva

What's Up a anunţat de curând că relaţia sa cu Simina a ajuns la final. În urmă cu doar câteva zile, artistul a făcut o postare pe pagina sa de socializare în care a anunţat că este din nou îndrăgosit. Antena Stars a publicat în exclusivitate primul interviu cu noua iubită.

Alice Badea este tânăra de care What's Up este îndrăgosit. În exclusivitate pentru Răi Da Buni, aceasta a vorbit despre relaţia pe care o are cu artistul. ,,Pot să spun că în inima mea s-a clădit ceva de-a lungul timpului, dar în momentul de faţă nu s-a dezvoltat nimic la modul ăla. Ăsta e un început şi nu ştii niciodată ce se intamplă.''  Întrebată dacă ea crede că are vreo legătură cu divorţul lui What's Up de Simina, ea a mărturisit că NU. ,,Nu cred că am nici o legătură. Nu că nu cred. Nu am nici o legatură''

Tânăra face parte de asemenea din lumea muzicală, iar asta reprezintă un lucru bun pentru amândoi. Se pare că este foarte îndrăgostită de îndrăgitul cântăreţ, mai ales că una dintre cele mai mari calităţi ale sale este sinceritatea. ,,Mă impresionează cu sinceritatea lui. Este cel mai sincer om pe care îl cunosc...Nu ne facem planuri, suntem prieteni, colegi şi restul e după cum bate vântul'', a mărturisit Alice Badea. 

What's Up şi-a anunţat fanii de noua cucerire 

"De peste 2 luni şi jumătate am terminat o relație de 9 ani și de o lună simt că mi-am găsit jumătatea. #niciodată nu e prea devreme să te indragostești🙏🏻
Rog presa să nu inventeze doar de dragul scandalului❤️🍾🥂🙏🏻. M-am despărțit de Simina pentru că nu ne mai potriveam de o vreme bună, iar acum sunt indragostit și da, nu mă așteptam nici eu să se întâmple atât de repede, important este ca sunt bine și viața merge înainte. NUMA BiNE TUTUROR ❤️🙏🏻😇"
, a transmis What's Up pe reţelele de socializare.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro