Primul interviu televizat cu presupusul iubit al Simonei Halep! Theo Paşa: "Nu sunt un puţoi, aşa cum s-a scris!"

+4 click pentru
galerie

Theo Paşa © Spynews

Presupusul iubit al Simonei Halep a acceptat, în exclusivitate, invitaţia echipei Agenţia VIP pentru a răspunde întrebărilor de pe buzele tuturor! 

Într-un interviu de colecţie, Theo Paşa, machedonul care a ţinut primele pagini ale ziarelor zile întregi după zvonul cum că ar avea o relaţie cu Simona Halep, vorbeşte, pentru prima oară, atât despre ceea ce s-a vehiculat, cât şi despre viaţa acestuia. A părăsit România în urmă cu mai bine de 17 ani, iar de atunci a reuşit să scrie istorie peste Ocean în domeniul afacerilor. Mai mult decât atât, modest din fire, simpaticul machedon mărturiseşte, în premieră, pentru Antena Stars, cum decurge o zi din viaţa lui pe tărâmul milionarilor, dar şi alte detalii neştiute din viaţa lui. 

"Nu m-a deranjat nimic în mod special din ceea ce s-a scris despre mine, însă anumite persoane din lumea asta au folosit nişte cuvinte la adresa mea care nu mi se potrivesc. Au folosit termenul <<puţoi>>. Să te adresezi faţă de o persoană pe care nu o cunoşti la modul acesta nu mi se pare adecvat", a mărturisit Theo Paşa, în exclusivitate, pentru "Agenţia VIP".

Mai mult decât atât, celebrul afacerist şi-a deschis sufletul şi a vorbit despre sacrificii, afaceri, celebrităţi, dar şi legătura dintre el şi campioana la tenis, Simona Halep. Nu rataţi, aşadar, vineri, ora 22, numai la Antena Stars!

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro