Primul mesaj al lui Gabriel Cotabiţă, după ce a fost la un pas de moarte: "Dragii mei, mă bucur că am ocazia..."

Gabriel Cotabiţă

Gabriel Cotabiţă (59 ani) şi-a revenit spectaculos. Arată şi se simte bine, iar astăzi, pentru prima dată de la cea mai grea încercare din viaţa lui, a vorbit pentru întreaga ţară. Artistul le-a transmis un mesaj tuturor celor care i-au fost alături în cele mai negre clipe.

Gabriel Cotabiţă nu şi-a uitat fanii. După luni de tăcere, timp în care s-a recuperat pe patul de spital, acolo unde a ajuns în urma unui stop cardio-respirator, artistul le mulţumeşte tuturor celor care i-au fost alături.

"Dragii mei, mă bucur că am ocazia să vorbesc cu voi. Vreau să vă mulţumesc pentru toate gândurile bune şi pentru toate urările pe care mi le-aţi acordat în această perioadă. Şi fiţi convinşi că foarte curând ne vom revedea. Aşa că până atunci vă doresc să aveţi o zi liniştită!", este primul mesaj transmis de Gabriel Cotabiţă, după neagra perioadă în care a văzut moartea cu ochii.

Mesajul a fost prezentat, în exclusivitate, luni, la "Acces direct".

Gabriel Cotabiţă (59 ani) a ajuns de urgenţă la spital pe 8 mai, după ce a fost găsit inconştient într-o sală de sport din Bucureşti! Artistul a suferit un stop cardio-respirator, în timp ce-şi efectua programul de exerciţii. A urmat o perioadă grea de recuperare, dar, după multe lacrimi şi rugăciuni, artistul şi-a revenit şi a filmat cel mai recent videoclip, "O zi liniştită".

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro