Probleme în Paradis? Ellie White se ceartă din ce în ce mai des cu tatăl copilului

Cântăreaţa Ellie White şi logodnicul ei, Doru, sunt ca şoarele şi pisica de când au devenit părinţi. Artista recunoaşte că venirea pe lume a fiul lor, Mihăiţă, le-a împlinit vieţile, însă, odată cu bucuria, au apărut şi conflictele.

"Din fericire, ne-am echipat cu multe răbdare știind că va urma o perioadă dificilă. Cel mic reușește de fiecare dată să echilibreze situația cu zâmbetul lui. Pur și simplu el aplaneza totul prin prezenta lui. Desigur, există discuții contradictorii privind deciziile pentru binele celui mic, însă nu ajungem niciodată la scandal", a spus Ellie White pentru spynews.ro.

Artista le sfătuieşte pe proaspetele mămici să-şi crească singure copiii şi să nu apeleze la o bonă din primele luni după naştere.

"Este foarte important ca bebeluşul să crească în compania părinților. Nu cred că este bine să îl preia o bonă foarte repede după naștere. Este important ca mamă să îl hrănească cu lapte matern și să asculte de sfaturile medicului, să nu se ia după sfaturi din vecini pentru că fiecare copil este unic în felul lui. Apoi, să fie atenți ce bone angajează. Sunt multe bone problematice și este păcat să cheltuie atâția bani pe servicii îndoielnice", a spus artista.
  


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro