Problemele se ţin lanţ pentru Kim Kardashian! Vedeta a fost din nou jefuită

Foto HEPTA

Kim Kardashian trece din nou prim momente dificile. Nu scapă de probleme deloc. A fost din nou jefuită, acum când se aştepta mai puţin. Este şocant ce a păţit şi de data aceasta.

La câteva luni după ce a fost jefuită în Paris, Kim Kardashian a fost din nou victima hoților.

De data aceasta i-au fost furate bunuri din magazinul pe care îl deține în Los Angeles, împreună cu surorile ei. Este vorba despre magazinul de haine pe care îl deţin, iar jaful a avut loc în plină zi.

O femeie de culoare, cu vârsta în jur de 30 de ani, ar fi intrat în magazin și a luat în grabă mai multe haine, în valoare de 1.600 de dolari, apoi s-a urcat repede într-o mașină care o aștepta.

Kim Kardashian a trecut în ultimul timp numai prin probleme. După jaful din Paris, Kanye a avut probleme de sănătate şi s-au zvonit că vor divorţa. Nu au anunţat nimic oficial, relaţia lor merge mai departe.

Kim Kardashian a devenit cunoscută după ce familia ei a participat în reality show-ul "Keeping Up With The Kardashians". Are o relaţie cu raperul Kanye West din anul 2012 şi au împreună 2 copii, o fetiţă, pe North (3 ani), şi un băieţel.

C.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro