Promisiunea pe care i-a făcut-o Marcel Toader în ziua nuntii Mariei Constantin. Nici măcar Gabriela Cristea nu a reuşit să obţină asta de la el

Marcel Toader a făcut azi, în ziua nunţii cu Maria Constantin, o promisiune la care nu se aştepta nimeni, mai ales că el este recunoscut drept un mare cuceritor. Întrebat dacă Maria e ultima femeie pe care o duce la altar, Marcel a răspuns ferm: "Să fiţi siguri că da!".

"Emoţiile mă năpădesc, dar le controlez bine. Vreau să vă spun ce am făcut ieri. Am verificat totul ca să fie totul în regulă. Aseară Maria a călcat toate cămăşile naţionale pentru domnişoarele de onoare, a călcat cămăşile mele, le-a pus pe umeraşe. Azi e ziua ei, se ocupă de ea", a mai spus Marcel Toader la emisiunea "Star Magazin", de la Antena Stars.

"Totul e pus la puunct, totul e verificat. Oamenii sunt acolo, bucătarii sunt acolo, meniul, totul e stabilit"
, a mai adăugat mirele. Maria a anunţat în trecut că în noaptea nunţii va anunţa dacă e însărcinată sau nu. "Să ne spună ea, uneori nu e bine să forţezi lucrurile, surprizele să fie surprize", a mai spus Marcel Toader.

Omul de afaceri Marcel Toader a fost însurat de cinci ori înainte. Ultima soţie i-a fost Gabriela Cristea, de care a divorţat în urmă cu peste doi ani.

SURSA FOTO: Facebook

CITEŞTE ŞI: 

Surpriză de proporţii la nunta lui Marcel Toader şi a Mariei Constantin! Cine va fi cavalerul de onoare al afaceristului

Maria Constantin şi Marcel Toader, noi amănunte picante despre nunta lor! Cum va arăta rochia de mireasă

Mesajul Mariei Constantin postat chiar în această dimineaţă, în ziua nunţii cu Marcel Toader

T. C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro