Puiu Codreanu s-a mutat în secret din țară! Artistul duce altă viață acum: "Puțină lume știe"

Puiu Codreanu s-a mutat în secret în Spania © Antena Stars

V-ați întrebat de ce nu s-a mai auzit nimic de Puiu Codreanu în ultima vreme? Ei bine, artistul s-a mutat în secret în Spania.

Puiu Codreanu s-a mutat de ceva timp din țară, însă nu a spus nimănui în afară de familie. Artistul duce acum o viață liniștită în Spania.

"Pentru climă m-am mutat în primul rând și sunt legat de o familie de acolo din Spania, fini de-ai mei. Am avut un ajutor din partea lor. Am și nașii care sunt în Madrid. Nu am dat zvon, e o premieră, pentru că vreau să mă așez foarte bine. După o să dau pe Facebook "Uite dragilor, sunt aici, chemați-mă la evenimente. Puțină lume știe, familia noastră", a declarat Puiu Codreanu, în exclusivitate, pentru "Agenția VIP".

Artistul nu are gând să renunțe la cariera care l-a făcut celebru. Chiar dacă viața sa s-a schimbat radicat, Puiu Codreanu va continua să cânte și în Spania.

"Nu o să renunț la muzica populară. Ceea ce fac eu o să fac până la moarte. Acolo o sa ma relaxez dupa atâția ani de cântat", a mai spus cântărețul de muzică populară.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

S.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro