Pur și simplu radiază. O fostă concurentă de la ”Mireasă pentru fiul meu” iubește din nou

foto: Facebook

A plecat din competiția ”Mireasă pentru fiul meu” cu inima frântă, însă soarele a răsărit și pe strada ei.

După o relație eșuată cu Andrei, Roxana a ieșit din competiția matrimonială și s-a împăcat pentru o scurtă perioadă de timp cu acesta. Relația nu a rezistat, iar Roxana a tot sperat să își găsească o persoană potrivită cu care să fie împreună.

De câteva zile, fosta concurentă radiază de fericire, iar cel care i-a furat inima o face extrem de fericită. Cei doi au mers împreună la ziua Simonei, pentru a-l prezenta și foștilor săi colegi din emisiune, iar aseară, acesta a invitat-o din nou la restaurant.

Prietenii virtuali ai Roxanei i-au urat multă fericire și au felicitat-o pentru alegerea făcută, mai ales traseul său în competiție a fost unul sinuos.

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. Duminică, telespectatorii își pot revedea concurenții favoriți de la 17.30, până la 19.00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro