Puţin câte puţin! Andreea Tonciu, o nouă imagine cu iubitul ei

De la despărţirea de Nicolae Mitea, Andreea Tonciu a fost foarte discretă în ceea ce priveşte viaţa ei amoroasă. Toate acestea până acum, când bruneta a făcut publică o fotografie cu ea şi noul ei iubit.

Andreea şi alesul inimii sale au avut parte de o escapadă romantică, iar bruneta este în culmea fericirii. "Pierderile te vor ajuta să preţuieşti ceea ce ai", a scris ea în dreptul imaginii postate pe un site de socializare.

Fanii Andreei le-au lăsat celor doi amorezi o mulţime de mesaje prin care le urau ca relaţia lor să ţină cât mai mult. "Mă bucur pentru tine că în sfârşit ţi-ai găsit fericirea!", a scris un internaut.

Chiar dacă încearcă să păstreze cât mai ascunsă noua relaţie, Andreea Tonciu a dat totuşi câte ceva din casă. „Sunt foarte fericită, şi asta e tot. Nu vreau să vorbesc mai multe, pentru că mereu am avut de suferit când mi-am expus relaţiile, Eu sunt bine aşa şi asta e tot ce contează”, a declarat fosta asistentă păcătoasă.

Sursă foto Facebook

Citeşte şi

VIDEO / Andreea Tonciu, nemachiată şi cu părul vâlvoi! Filmuleţul la care fanii au exclamat: "Mare nebunatică mai eşti!"

Andreea Tonciu, prima poză cu iubitul! Cum arată bărbatul care i-a cucerit inima

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro