Puţini s-ar fi aşteptat la asta! Ce s-a întâmplat în sala de naştere, minut cu minut, în timp ce soţia lui Marius Moga devenea mamă

Marius Moga şi Bianca Lăpuşte - Foto: facebook

Marius Moga (33 de ani) şi soţia sa, Bianca Lăpuşte (21 de ani), au devenit părinţi de fată, în urmă cu câteva zile. Cei doi au preferat ca marele eveniment să aibă lor departe de ochii curioşilor şi au plecat din Bucureşti la Cluj, acolo unde micuţa, care a primit numele Maria, a venit pe lume pe cale naturală. Surprinzător, "Micul Mozart", aşa cum este numit Marius Moga, a stat alături de soţia sa în sala de naştere şi a încurajat-o.

Sensibilul Marius Moga s-a dovedit extrem de puternic în momentul în care soţiei sale i-a venit sorocul. Compozitorul a insoţit-o la maternitate şi nu a aşteptat pe holurile clinicii, pentru a-şi cunoaşte fiica. Marius Moga a însoţit-o pe Bianca în sala de naştere, acolo unde a încurajat-o pe tot parcursul naşterii. Potrivit surselor noastre, momentul a fost unul emoţionat şi, după ce tânăra mămică a adus pe lume fetiţa, pe cale naturală, cei doi şi-au privit cu lacrimi în ochi micuţa. Naşterea a fost una fără probleme şi, la doar 48 de ore de la eveniment, mama şi fiica au părăsit clinica. În prezent, Bianca Lăpuşte şi fiica sa, Maria, sunt acasă.

Relaţia dintre Marius Moga şi Bianca Lăpuşte a evoluat cu paşi repezi. "Micul Mozart" şi Bianca Lăpuşte de aproximativ un an şi jumătate. Cei doi s-au mutat repede împreună, iar, la scurt timp după ce blondina a rămas însărcinată, şi-au oficializat relaţia în faţa ofiţerului de la Starea Civilă.

Citeşte şi:

Nu-şi mai încape în piele de fericire! Primele declaraţii ale lui Marius Moga, după ce a devenit tată


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro