Râdeau de ea pentru că era obeză. Oana Radu de la "Vocea României" a slăbit spectaculos(P)

Râdeau de ea pentru că era obeză. Oana Radu de la Vocea României a  slăbit spectaculos.
 
A slăbit spectaculos și le-a dat tuturor o lecție de viată. Pastilele Anastasia Valter Shape au slăbit-o pe fostă concurentă de la Vocea României 53 kilograme în 6 luni. Oana Radu este mândră de nouă ei siluetă și recomandă metoda ei de slăbit. "Am recunoscut de fiecare dată că am luat pastile pentru slăbit. Sunt multe persoane care mi-au urmat exemplul și au reușit să slăbească după metoda mea. Pastilele pe care le-am luat eu sunt naturale și conțin ingrediente puternice precum chitosan, ceai verde, cafea, ananas. Aceste pastile mi-au activat metabolismul.", a declarat Oana Radu.


 
Larisa este una dintre persoanele care au încercat metoda de slăbit a Oanei Radu și rezultatele au fost pe măsură. “Îmi iau zilnic micul dejun bazat pe proteine și pastilele naturale pentru slăbit, Anastasia Vlater Shape. După ce iau pastilele Anastasia Valter, nu mai am poftă de mâncare și slăbesc zilnic cel puțin 500 g. Nu am respectat o dietă, pentru că pastilele m-au ajutat să mănânc foarte puțin, nu mai aveam poftă de dulciuri sau alte mancăruri. în prima lună am slăbit 11 kg și apoi după 2 luni cantăream mai puțin cu 21 kg.” a declarat Larisa.

Citește mai multe despre produsul Anastasia Valter Shape pe www.anastasiavalter.ro


  Citește mai multe despre produsul Anastasia Valter Shape pe www.anastasiavalter.ro

Citeşte şi

VIDEO / Oana Radu, mândră de noile "balcoane": "Aveam sânii până aproape de genunchi". Dezvăluiri dureroase despre operaţiile estetice suferite

De ce şi-a pus silicoane Oana Radu? "Nu m-am tunat, dar aveam..."

VIDEO / Oana Radu s-a tunat. Primele imagini cu artista după ce şi-a pus silicoane


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro